fbpx Privacy verklaring | DIERENARTS

 facebook logo

mijndieren.eu
Maak online afspraak

    Stress en lang wachten?
    Opgejaagd gevoel tijdens de consultatie?
    Niet bij ons!
    Ontspannen sfeer en enkel op afspraak.

Bedrijf: Dierenartsenpraktijk Nele De Schryver
Adres: Geraardsbergsestraat 232, 9300 Aalst
Telefoonnummer: 0491/406550
e-mailadres: info@dierenartsdeschryver.be

 

Verwerking van persoonsgegevens
DAP Nele De Schryver verwerkt persoonsgegevens met het oog op efficiënt klantenbeheer (administratie, patiëntenzorg, opvolging dossiers, verkopen, geneesmiddelenadministratie, en het verzenden van marketing en gepersonaliseerde reclame).

 

Rechten van de betrokkene
De klant heeft ten allen tijde recht op een volledige weergave van zijn persoonsgegevens en kan deze laten verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zouden zijn. Ook is er een mogelijkheid voorzien om deze gegevens te laten verwijderen, de verwerking ervan te laten beperken of hiertegen bezwaar te maken overeenkomstig artikel 6.1 lid (e) en lid (f). Daarnaast kan de klant een kopie van zijn persoonsgegevens in een duidelijk gestructureerde en machinaal leesbare vorm bekomen en deze laten overmaken aan een ander bedrijf. De klant kan dit doen door zelf de instellingen van zijn account aan te passen en/of een e-mail te verzenden naar volgend e-mailadres: (e-mailadres opgeven). De klant heeft het recht om zicht te verzetten tegen elke verwerking van zijn gegevens met het oog op direct marketing. Indien de klant een klacht wenst in te dienen, kan hij dit bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel – commission@privacycommission.be).

Rechtsgrond(en) van de verwerking
Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1 (b) noodzakelijk voor het uitvoeren van de overeenkomst en (c) noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Overmaken aan derden
De persoonsgegevens zullen niet aan derde bedrijven doorgegeven worden. Het is echter wel mogelijk dat er een back-up gemaakt word van deze gegevens. Indien deze back-up gemaakt wordt, wordt er gebruik gemaakt van een server die gelokaliseerd is binnen de Europese Economische ruimte of van een server die voldoet aan de overeenkomsten die opgemaakt zijn binnen de Privacy Shield regelgeving. De bedrijven garanderen de nodige technische en organisatorische maatregelen ter bescherming van de persoonsgegevens.

Bewaarperiode
De persoonsgegevens die gebruikt worden voor klantbeheer worden niet langer bewaard dan de termijn noodzakelijk om aan de wettelijke vereisten te voldoen (boekhouding, geneesmiddelenadministratie,…)