Reviews | DIERENARTS

 facebook logo

mijndieren.eu
Maak online afspraak

    Stress en lang wachten?
    Opgejaagd gevoel tijdens de consultatie?
    Niet bij mij!
    Ontspannen sfeer en enkel op afspraak.

Facebook logo link

 

samenvatting

Patricia Scharff Patricia Scharff:

 "Super poesvriendelijke dierenarts die goed uitleg geeft over wat gebeuren moet en vr de beste optie gaat (na dialoog). Maakt meer dan genoeg tijd vrij en komt aan huis wat vr mijn 'lieve schijtertjes' essentieel is!"

 

 

 

 

 

foto Kimberly Fallier:

  "Zeer lieve dokter zowel naar het baasje als naar het diertje toe. Geeft veel info en kan altijd bij haar terecht met vragen. Wij zijn er zeer tevreden over!! Heeft ook een handige app voor op gsm of tablet die je aan bepaalde zaken herinnerd.. bv een       afspraak of een medicatie die gegeven moet worden. dikke pluim voor deze vrouw!"

 

 

 

 

Izolda Izolda Baguirova:

 "De beste dierenarts ooit dat mijn hondje gehad heeft! Groot hart voor dieren, en zeer aangenaam persoon! Dank u dokter!"

 

 

 

 

 

 

Pablo Kevin Verleysen:

  "Weet wat best is voor je beestje. Vriendelijk en professioneel!"

 

 

 

 

 

 TinkaTinka Anthoons: 

 "Goede bekwame dierenarts. Weet waar ze mee bezig is en geeft zeer duidelijk uitleg."

 

 

 

 

 

 

Tom  Tom Van de Maele:

  "De beste voor uw lieveling! Steeds een persoonlijke en huiselijke sfeer waardoor jouw lieveling maar al te graag langsgaat!"

 

 

 

 

 

Anke  Anke De Schrijver:

 "Nele, we hebben elkaar de voorbije maanden heel intensief gezien. Floor en ik kunnen je niet genoeg bedanken voor je uitstekende zorgen. Je bent   niet enkel super met haar, maar   ook met mij als baasje. Je geeft veel uitleg en je luistert naar mijn       zorgen en vragen. Je neemt je tijd voor ons en je doet   er alles aan om zowel Floor als mij op ons gemak te doen   voelen. Geen gemakkelijke opdracht gezien de omstandigheden. Dus merci. Meer dan merci.   Je bent een topper. #bestedierenarts 😽"

 

 

 

Sofie  Sofie Van Assche: 

 "Met de poes op controle geweest en laten chippen. Zeer duidelijke uitleg, Nele neemt de tijd om vragen te beantwoorden. Kan zelf   ook bloedonderzoeken uitvoeren (lees VacciCheck   en test voor opsporen kattenaides en kattenleucose, de rest wordt     naar het labo opgestuurd)   waardoor je snel weet waar je aan toe bent. Efficiënt in het afhandelen van prikjes, onze   poes was alvast fan!"

 

 

 

 

Karine  Karine Leus:

  "Dr Nele, jong maar bekwaam, weet waarmee ze bezig is en wat ze doet en heel belangrijk, heeft een groot ♥ voor dieren ♥"

 

 

 

 

 

Alain  Alain Van Hoeck:

  "toffe zaak, toffe mensen, open en heel vriendelijk. Vandaag is mijn hond bevallen met keizersnede, 3 pups. Nogmaals bedankt vanaf nu kom ik met   alles bij u van in het begin. Je   ziet me zeker weer."

 

 

 

 

 Gwen Gwen Mischin:

 "Uitstekende arts. Altijd vriendelijk ontvangen. Bij vragen of problemen is er steeds een duidelijke en deskundige uitleg met nodige verzorging, raad en/of   opvolging. Het systeem   van op afspraak te komen is ideaal om het lange wachten en de extra     stress, in een overvolle wachtzaal, weg te nemen bij het   huisdier om zo uw huisdier rustig te kunnen begeleiden   naar de consultatie."